Aanmelding en betaling

Aanmelding kan via het internet, door het aanmeldingsformulier in te vullen.
Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin de bevestiging en de betaling gegevens.

Afmelding

Afmelding kan tot twee weken van tevoren zonder dat het je iets kost. Daarna betaal je de helft van het cursusgeld. Zeg je binnen 48 uur nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele bedrag verschuldigd. Kan iemand van de evt. reservelijst jouw plaats nog innemen, dan ben je niets verschuldigd. Als je een les gemist hebt (om wat voor reden dan ook) bestaat er geen recht om de les in te halen. Ook is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.
Moet of wil je de cursus halverwege stoppen, dan is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Wachtlijst

Als een cursus vol zit kan je op de wachtlijst komen. Regelmatig zeggen mensen nog af en komt er een plek vrij. Er wordt contact met je opgenomen zodra er een plek voor je is. Op dat moment kan je alsnog afzeggen zonder dat het financiƫle gevolgen heeft.


Aansprakelijkheid

Deelnemen aan de lessen van Blauwfinger is geheel voor eigen risico van de deelnemer.
Blauwfinger/ Marcel Bouwmeester is niet verantwoordelijk voor, en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal en/of schade van eigendommen van de deelnemer.
Schade toegebracht door schuld of opzet van een deelnemer aan roerende of onroerende zaken van anderen komt volledig voor rekening van de deelnemer en zal ingeval van aansprakelijkstelling van Blauwfinger volledig verhaald worden op de deelnemer.