Blauwfinger

Improviseren kan iedereen leren

Blauwfinger cursus:

Op woensdagavond 17 januari 2024 gaat een boeiende reeks van 10 improvisatielessen van start.

Deze nieuwe serie biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de kunst van improvisatie en de creatieve mogelijkheden verder te verkennen. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van improvisatie of een doorgewinterde improvisator die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze lessen beloven een inspirerende en leerrijke ervaring te worden. Laat je meeslepen door de magie van het onverwachte en ontdek nieuwe manieren om expressie te geven aan jouw creativiteit. Samen zullen we bouwen en nieuwe hoogten bereiken in de kunst van improvisatie.

Deze wordt gegeven op de woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Je krijgt les van een ervaren trainer in ons Blauwfinger Theater in Zwolle. De cursus bestaat uit 10 lessen kosten € 180,= waarin we je meenemen langs uiteenlopende speltechnieken en spelvormen. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldingsformulier.

Wachtlijst

Als de cursus vol zit zetten we je automatisch op de wachtlijst we nemen contact met je op zodra er een plek voor je is.

Aanmelding en betaling

Aanmelding kan door het onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.
Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin de bevestiging.

Afmelding

Zeg je binnen 48 uur nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele cursus bedrag verschuldigd. Kan iemand van de wachtlijst jouw plaats nog innemen, dan ben je niets verschuldigd. Als je een les gemist hebt (om wat voor reden dan ook) bestaat er geen recht om de les in te halen. Ook is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.
Moet of wil je de cursus halverwege stoppen, dan is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Heb je nog vragen mail of bel gerust.

Aanmelding-formulier

Voornaam
Achternaam
Adres
Pc + Woonplaats
Telefoon nr.
Geboorte datum
E-mailadres
Opmerking