Blauwfinger

Improviseren kan iedereen leren

Blauwfinger cursussen:

De Basiscursus is toegankelijk voor iedereen van 18 tot 80 jaar en start 21 september.

Deze wordt gegeven op de dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Je krijgt les van een ervaren trainer in ons Blauwfinger Theater in Zwolle. De cursus bestaat uit 10 lessen kosten € 150,=, waarin we je meenemen langs uiteenlopende speltechnieken en spelvormen. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmelding - formulier.

De cursus voor Gevorderden is voor theatersporters met ervaring en start 22 september.

Deze wordt gegeven op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Je krijgt les van een ervaren trainer in ons Blauwfinger Theater in Zwolle. De cursus bestaat uit 10 lessen kosten € 150,=. Dus ook als je al ervaring hebt met improvisatietheater en een mogelijkheid zoekt om te spelen kun je bij Blauwfinger terecht. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmelding - formulier.

Wachtlijst

Als een cursus vol zit kan je op de wachtlijst komen. Regelmatig zeggen mensen nog af en komt er een plek vrij. Er wordt contact met je opgenomen zodra er een plek voor je is. Op dat moment kan je alsnog afzeggen zonder dat het financiële gevolgen heeft.

Aanmelding en betaling

Aanmelding kan via het internet, door het onderstaand aanmeldings-formulier in te vullen.
Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin de bevestiging en de betaling gegevens.

Afmelding

Afmelding kan tot twee weken van tevoren zonder dat het je iets kost. Daarna betaal je de helft van het cursusgeld. Zeg je binnen 48 uur nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele bedrag verschuldigd. Kan iemand van de evt. reservelijst jouw plaats nog innemen, dan ben je niets verschuldigd. Als je een les gemist hebt (om wat voor reden dan ook) bestaat er geen recht om de les in te halen. Ook is restitutie van het lesgeld niet mogelijk.
Moet of wil je de cursus halverwege stoppen, dan is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Heb je nog vragen mail of bel gerust.

Aanmelding-formulier